shoppa hos mammasanningar.se

En skitdag – rätt o slätt

Hej!

Att sluta nattamma har gått väldigt mycket bättre än vad jag tänkt mig, jag tänkte skriva ett inlägg om det längre fram när jag vet att jag har lyckats med det omöjliga.

Idag har jag haft en riktig skitdag, jag la mig för sent igår och vaknade för tidigt. Jag hade en hel lista i huvudet av saker som behövde uträttas men jag stod mest och trampade framför kylskåpet och lyckades inte ens hitta drivet till att göra en god frukost.

”Lägg bort telefonen, strunta i det där du behöver göra. Gå ut på en promenad med barnen och pyssla ihop fredagsmys istället!”

Jag ringde min sambo som är på jobb och han sa precis det jag behövde höra, att jag helt enkelt behövde skita i allt som kändes jobbigt.

En omöjlighet

Vissa dagar känns allt bara som en stor omöjlighet, jag hittar inte rena kläder i rätt storlek till barnen, jag får ingen luft i mina kläder, vart fan är bajspåsarna, dom stökar ner, är inte samarbetsvilliga… Processen blir övermäktig och man är helt slut redan efter morgonens bestyr.
Vi tog oss ut till slut ändå och blev uppmötta (det här är tydligen inget ord?) av en älskad vän och bara av hennes kram kände jag att det är nu dagen vänder. Jag är så tacksam över att omges av vänner som ger mig otroligt mycket energi bara av att vara.

När vi kom hem från lekparken hade tydligen påskharen vart här i förtid och gömt ägg (åter igen, världsklass på min vän). Jag och Mila fick leta och fredagsmyset var kirrat. Jag slapp till affären.

Eftermiddagen och kvällen blev bra till slut. Tänk vad det gör att bara få hjälp med en bajsblöja, en stunds ”moster moster” istället för ”mamma mamma”.
TACKSAM, är jag idag!

En fråga till er

Slutligen har jag en fråga till er, jag skulle gärna vilja veta vad ni vill läsa om här.
Jag tycker verkligen om att skriva, det ger mig mycket. Men jag vill gärna veta lite mer vad ni tycker om att läsa. Vardag, funderingar, uppfostran, graviditet, förlossning, tips?

Snälla ni, jag ser att ni är många som läser så ta någon minut och hjälp mig med detta så att det här blir ett plattform för både er och mig ❤

2 svar på ”En skitdag – rätt o slätt”

  1. Hej fina!! Jag tycker om allt du skriver, allt det som faktiskt sker och dina tankar om livet i stort. Fortsätt så!!! Ngn gång hade jag velat läsa om Yrsa som barn och vad som gjorde henne glad!! Kram ♥️/Andrea

    Svara

Lämna en kommentar

Fler inlägg av Yrsa