shoppa hos mammasanningar.se

En liten uppdatering

Nej men heeeeeej!

Här ekar det verkligen tomt och jag tänkte kika in och göra ett snabbt inlägg innan jag hoppar till kojs.

Vi är äntligen (typ) klara med köket, det fattas en fläkt och småpill så är biffen kirrad sen. Jag renoverar ALDRIG kök igen, är det jag kan konstatera efter denna resa.
Badrummet har vi inte börjat med ännu men står näst på tur eftersom vattenskadan måste åtgärdas = riva ut allt.

Bajs

Något jag inte heller berättat här är att min sambo i våras blev av med sitt jobb, efter 10 års anställning eftersom bolaget han jobbade för skulle lägga ned. Det har vart en enorm påfrestning för oss eftersom hans inkomst har vart det som hållit oss flytande under min mammaledighet. Efter en hel del sökande hittade han äntligen ett nytt jobb som passar honom och oss som familj just nu.

Livet började kännas som att det kunde rulla på sista månaderna av mammaledigheten, men så kom nästa bakslag. Ett möte med min arbetsgivare gick inte alls enligt agendan och jag behöver tänka om gällande min arbetssituation.
Jag orkar inte ens gå in på vad jag känner gällande den saken eftersom det är allt annat än positivt men kan kort säga att det var det absolut sista jag behövde just nu. Jag är redan helt slut!

Ensamstående

Min sambos situation blev sån att han har behövt jobba väldigt mycket senaste tiden och är hemma i väldigt korta perioder = jag är helt själv med båda barnen i princip hela tiden.
Jag har tyvärr ingen avlastning alls i vardagen bortsett från en kär vän som hjälper till när jag verkligen behöver.

Så ja, man kan definitivt konstatera att livet prövar mig just nu.
Samtidigt haglar sjukdomsbesked ned åt höger och vänster hos vänner och bekanta vilket påminner mig om hur lyckligt lottade vi är som i alla fall har hälsan i behåll (i vart fall den fysiska).

Jag kastar in lite bilder från den senaste tiden så får ni se vad vi pysslat med istället för en massa text. De dagar som är varma tar jag av barnen ned till skinnet, de knatar omkring i trädgården och leker. Vi äter snabbmat och frukt och bara gör precis det som min ork räcker till just nu – vi bara är.

Lämna en kommentar