shoppa hos mammasanningar.se

Dä blir sköjj, ja löööver!

Hej!

Att dagen i fredags kändes så tom på energi fick sin naturliga förklaring på lördag morgon när jag vaknade med feber.

Jag måste ändå säga att en av de absolut jobbigaste sakerna med att vara förälder är när man själv är sjuk, innan barn kunde man sjukskriva sig och sova bort febern. Själv med två barn och hund är det ju bara att köra på tills man stuper, vilket är precis vad jag gjorde.
Jag fick trycka i mig värktabletter för att kunna åka till en jourtid på VC med stora tjejen, p.g.a. integritetsskäl vill jag inte lämna ut varför vi var där. Men hon mår bra även om det inte var poppis alls att vara hos doktorn.
När vi satt i bilen på väg hem ringde min sambo och sa att han kommer hem från jobb, jag hade inte bett honom om det p.g.a. dum i huvudet och vägrar be om hjälp.
Turligt nog känner han mig för väl. Jag däckade som en säl på soffan när vi kom hem och febern steg till närmre 40grader -jag kunde inte hålla ögonen öppna.

Jag spred ut kex på golvet till Molly som fick krypa omkring och förse sig, Mila hittade fredagens chipsskål på köksbänken och satt vardagsrumsbordet och åt chipssmulor och såg på film.
När sambon väl steg innanför dörren grät jag en skvätt i kudden av lättnad.

Så får du vila

Gå och lägg dig i gästrummet inatt, så tar jag Molly.
Jag fick alltså sova min första hela natt på 1 år, ja förutom att jag vaknade och frös och svettades om vartannat, och av att Mila drömde mardrömmar. Men ändå!
Idag mår jag lite bättre, jag har fortfarande över 38 i feber och extrem huvudvärk och så ja, blåsor på hela händerna.
Troligtvis är det en kombination av höstblåsor/förkylning jag åkt på eftersom jag också är snorig och har väldigt ont i halsen. Troligtvis är det också det stora tjejen haft så nu återstår väl lillasyster.
Har ni/era barn haft höstblåsor? Hur länge har man skiten?
Sa jag förresten att vi behöver planera hela kök- och golvrenoveringen denna vecka som kommer? Och att vi på fredag står helt utan kök? Och att jag inte vet vart vi ska ta vägen, jag och barnen? DÄ BLIR SKÖJJ, JA LÖÖÖVER som man säger i Värmland.

Vårfräsch ändå!

Lämna en kommentar

Fler inlägg av Yrsa