shoppa hos mammasanningar.se

10 tecken på att du (jag hehe) är slut som människa

Vår hund Dino får illustrera känslan i det här inlägget, han är goals!
  1. Du är en trafikfara, det gör ont att röra kroppen och du ORKAR inte kolla döda vinkeln eller för den delen kolla om du håller på att backa på något (typ som en häck, brevlåda och lyktstolpe i ett svep -det har inte hänt mig… i förrgår… alls….
  2. Du åker till ett stort handelsområde och storhandlar själv med barnen för att i kassan inse att du lagt ifrån dig plånboken i någon av de 4 affärerna du vart på innan, du släpar på två gallskrikande barn (den ena trött och den andra för att den inte får salamin som mamma inte kan betala för) genom alla butiker och får till slut åka gråtande hem utan plånbok för att inse att… den ligger hemma på köksbänken (hände inte mig igår… alls)
  3. Du ställer vällingen framför 4åringen och juicen framför 1åringen och är på väg för att sätta mössan på hunden (det var ju någon som skulle ha mössa men vem var det?)
  4. Det spelar ingen roll hur många gånger du räknat hur många ni är i sällskapet som ska äta, du räknar ändå helt fel på tre vuxna och två barn (som dessutom råkar vara dina egna) och får gå fram och tillbaka och hämta/lämna tallrikar och bestick.
  5. Du ska bara åka till affären och handla grädde som fattas till maten och kommer hem med… klämmisar, majskrokar, snickers (som du trycker i bilen), mmmm risifrutti, gott! Grädden? Nej.
  6. Du ställer frågor till vuxna som har turen att få umgås med dig någon gång i halvåret men är svaret längre än 5 ord kommer du på dig själv med att du inte lyssnat öht.
  7. Äsch, torka av dig på mammas byxor, dom är ändå smutsiga (pappret står ju faktiskt heela vägen på andra sidan bordet dit du måste resa dig upp för att nå)
  8. Under den tid det tar från toaletten till soffan har du glömt att du hjälpt barnet som skulle gå på toa och du blir påmind först när den ropar ”fäääääärdiiiiig!”
  9. Du ropar ”hohooo” i gångtunneln trots att det bara är du och hunden som är ute och går och klockan är 21.30 (hehe det är lugnt ingen såg mig)
  10. Du har halva lekrummet i din säng i en förhoppning att barnen ska hitta något att kunna roa sig med på morgonen så att du kanske (!) får sova 10 minuter till innan du blir slagen i huvudet med en maracas.

Alltså jag skulle verkligen kunna fortsätta med denna lista i en evighet! Har ni något att fylla på med?

Lämna en kommentar