shoppa hos mammasanningar.se

Hur många % finns det på en dag?

I fredags började jag en slags KBT-terapi hos en psykoterapeut (garanterar ej stavningen på den!) då fick jag en fråga som jag inte kunnat släppa faktiskt.

”Hur många % jobbar du?”

Lätt tänkte jag, som satt och var livrädd för varenda fråga jag absolut inte ville skulle komma.

”Jag jobbar 60%”

Hon tittar på mig lite bakom glasögonen så där, ni vet, och då börjar jag tänka.

”Ja fast jag är också föräldraledig 40%, också har jag ett företag… Ja just de, jag håller också på med ett stort fotoprojekt om mammakroppen. Jo, också planerar jag ett evenemang tillsammans med kommunen, och flera företagare i stan, som ska gå av stapeln i början på juni. Åh just ja, jag har ju lyckats bli en sån influenser också, så jag lägger ganska mycket tid på min Instagram! Och nu från och med måndag är det release för min nya blogg! För jag har blivit ambassadör för en skitcool tjej som heter Vivvi, Mammasanningar på Instagram!”

Den meningen följdes av en lång paus och jag kände att hon nog ville att jag skulle reflektera över vad jag just sagt, men det sket jag i.

”Så det är alltså du jobbmässigt, privata du då?” frågar kvinnan mig.

”Ööö.. Ja alltså, jag älskar att hitta på saker med familjen och så har jag mina grymma vänner som jag kanske känner att jag träffar lite för sällan, men så är det ju när man nyss blivit mamma. Jag ska också starta igång min viktnedgång och träningen måste tillbaka till att vara en naturlig del av mitt liv. För till hösten startar vi vår IVF för att förhoppningsvis få ett barn till!”

Därefter kommer frågan:

”Hur många % finns det på en dag Sandra?”

Ja du.. inte tusan vet jag! Men det kan vara värt att tänka på kanske? haha


5 svar på ”Hur många % finns det på en dag?”

    • Ja! De är det jag måste fundera kring! Jag älskar att ha många bollar i luften, men man måste ju sova ibland också! 😉

      Svara
  1. Liknade fråga fick jag fast att det hhandla om dygnets timmar! När man satt där hos terapeuten och börja ranka olika saker och tid på de så upptäcker man mycket att 24 h på ett dygn är alldeles för lite för en eller så har man alldeles för mycket att göra om dagarna!!🤣🙈

    Svara

Lämna en kommentar

Fler inlägg av Sandra

Fler inlägg av En Förälders Bekännelser

Inga inlägg hittades.