shoppa hos mammasanningar.se

Varför utsätter man sig för det här?

Efter idag känner jag bara att jag aldrig mer kommer resa. Med barn. Någonstans. Vi gjorde klart allt igår, la fram kläder och hade förberett alla väskor. Tur var det för imorse vaknade vi 5 minuter innan vi hade bestämt att vi skulle köra.

Upp snabbt, på med kläder på sovande barn. Stänka väskor, ut i bilen och ner mot Sturup. Vi skrev ut en incheckningens grej för mycket, Penny välte ut saft över Olivers byxor och vi hade tre sammanbrott innan vi kommit till gaten.

Flygningen började okej, Penny får 10/10 och Ellen går inte att poängdöma. Hon var så övertrött och viste inte var hon skulle bli av. Ville inte äta och absolut inte sova. Efter 1,5 timmes svett somnade hon utan mat och hela flyget kunde andas ut. Vi la henne i ”vaggan” man kan hänga upp om man sitter längst fram och hon soc sen resten av resan.

Men det var ju skönt tänker ni men det är inte slut där. Sen väntar en transfer på ca två (!!) timmar. Trångt som fan och svettigt värre. Av någon anledning väljer chaffisen att stanna på ett litet ställe efter halva resa med EN toalett. Kul.

Vi har haft en typisk första dag här. Penny har velat göra allt på en gång och förstår inte att vi ska vara här en vecka. Vid maten gick ett glas sönder, det var pasta över allt och det slutade med att barnens morfar fick säga till.

Nu har dem ÄNTLIGEN somnat och vi sitter på terassen och lyssnar på vågorna. Överlag gick resan bra får jag säga, inga förseningar och inga olyckor. Bara en resan med barn helt enkelt.

Kolloidalt Silvervatten

5 svar på ”Varför utsätter man sig för det här?”

 1. Oj vad jag känner igen det! Vi åkte dit när mina var 3,5 och 8. Åkte hemifrån 4 på morgonen…den yngste hade feber hela resan o de första två dagarna. På transfern blev ett par av oss vuxna åksjuka. På hemresan var den yngste övertrött och skrek sig igenom hela tiden på flygplatsen och lugnade sig inte förrän en bit in på flygresan…då var klockan mitt i natten pga förseningar… MEN all inclusive var perfekt eftersom båda sönerna var ganska struliga med maten, men här kunde de välja precis vad de ville. Den yngsta åt spagetti och köttfärssås alla dagar utom en, då valde han lasagne 🤣
  Hoppas resten av veckan blir toppen och att ni kan koppla av och njuta också! Kram

  Svara
 2. Ååh, i know the feeling! Därför vi åker som minst 2 veckor för att de ska va värt de 😂😂

  Sen lärde vi oss efter första resan med barn att ta nåt hotell som inte ligger allt för långt ifrån flygplatsen. 😘

  Detta året blir de 2 veckor till karpathos med ca 20 min transfer 😍👌 håller tummarna på en smidigt dit resa för då är vi själva. Mina föräldrar är med andra veckan så då har vi hjälp på hemresan i alla fall 😁

  Hoppas ni får en underbar vecka! 🥰

  Svara

Lämna en kommentar

Fler inlägg av Emelie