shoppa hos mammasanningar.se

Vår lilla filmstjärna

Igår var jag och Penny med på något som för oss var helt nytt. Vi eller rättare sagt Penny var med i inspelningen för en reklamfilm. Jag tänkte berätta lite om dagen och hur vi hamnade där då några av lite nyfikna på det.

För ett tag sedan så jag ett inlägg på Facebook där ett företag sökte barnmodeller. Jag skickade in bilder på Penny då jag köper mycket från detta märke och älskar deras kläder. Penny blev utvald att få vara med och vi tycker det ska bli så häftigt! När jag skrev om detta på instagram fick jag tips på att vända mig till agenturer. Sagt och gjort så skickade jag in bilder till swedenmodels och några dagar senare var vi ”signade” hos dem. Det är via dem Penny fick vara med och göra reklamfilmen.

”Jag vill vara en prinsessa”

Eftersom vi inte gjort något likande innan tyckte jag det var svårt förbereda Penny på vad vi skulle göra. Jag berättade att dem skulle filma och att hon skulle få håret fixat och ”smink”. När jag berättade att hon skulle få kläder som dem väljer sa hon ”ja jag vill vara en prinsessa” eh ja okej just det.

Natten till torsdag drömde jag mardrömmar om allt som kan tänkas gå fel. Vaknade upp med känslan ”vad har jag gett oss in på” . Penny och jag lämnade Ellen på förskolan och körde sedan och handlade lyxfrukost på mc donalts som Penny fick äta i bilen. De ni, det är lyx för snart fyra åring.

På inspelningen var det väldigt mycket väntan men det var vi också förberedda på. Paddan var med och en av dem andra tjejerna hade tagit med Pennor som de andra barnen fick låna. Jag pratade lite med dem andra mammorna och det var en mycket trevlig stämning.

Vi blev inkallade och prova kläder och få lite smink (med smink menas alltså lite puder och lite läppglans) Kläderna Penny fick ha var SÅ fina. För er som undrat så kommer dem från AB Småland. Penny älskar smink och satt kvar och kollade när dem andra statisterna blev sminkade och fixade. När det kom till håret ville dem först inte göra något men eftersom det var dagens ”happening” att få det fixat för Pennsan stylade dem till det ändå 🙂

Kan också berätta att barnen blev klädda innan lunch och att jag gjorde allt i min makt för att det inte skulle komma brunsås på hela outfiten.. hahah. Även med kläder över vet man inte på vilka ställen fröken skulle kunna råka spilla brunsås. Hon sa också när jag skulle torka henne runt munnen att jag inte skulle förstöra hennes läppar, haha.

Pennsan fick så mycket beröm och gick runt i sina små trätofflor som klackade och levde livet. Hon hade en tagning där hon skulle göra en sak och att få barn att göra som man vill är inte alltid så lätt, speciellt inte om det är flera tagningar och det står 25 personer bakom kameran som väntar. Men alla var verkligen SÅ snälla och duktiga på att hitta på roligheter som gjorde det lättare.

Penny somnande efter fem minuter i bilen och var så nöjd med dagen. Detta var ett litet test för oss för att se om det var något Penny ens tyckte var roligt och efter gårdagen är det tummen upp.

Lovar säga till er när reklamfilmen kommer upp 🙂

Lämna en kommentar

Fler inlägg av Emelie