shoppa hos mammasanningar.se

Jag har sagt upp mig!

Äntligen, jag har längtat så länge att få fylla i den lappen..

God morgon på er!

Jag sitter denna tidiga morgon och dricker pulverkaffe framför datorn. Oftast börjar jag runt 9,30 men igen ska jag börja redan 08,00. Spännande tycker barnen att äta frukost på förskolan. Idag är det påskfest på barnens förskola och jag och Penny lyckades tillslut igår att hitta kaninöron. Tack dollarstore! Vi köpte lite färg så vi ska kunna göra morrhår och näsa. Kul att barnen tycker det är lika roligt som jag med utklädande.

Så här fina blev dem! Man behöver inte göra så mycket för att dem ska känna sig utklädda. Viktigast är färgen i ansiktet.

Tillbaka till ämnet.. Ja ni, i onsdags pratade jag med min chef och efter det sa jag upp mig. Jag hoppas och tror att jag kommer komma in på någon av utbildningarna jag sökt så jag tar en chansning. Jag kommer jobba fram till 30/6 och sen kommer jag få på lång ledigt till studierna förhoppningsvis börjar.

Jag får svar om jag kommer in eller inte dagarna efter jag slutat jobba. Lite spännande det där. Skulle jag inte komma in löser det sig på något sätt. Jag har känt att efter mer än sju år på samma ställa var det mer än dags att byta linje här i livet. Jag har såklart sökt andra jobb och gått vidare till andra och tredje intervjuer men aldrig blivit erbjuden utan jag har aldrig ”passat profilen” och jag har aldrig fått mer utförligt svar varför. Kan det vara att en mamma med två småbarn skriker vab? Fler barn? Ja jag vet inte.

Det känns också läskigt att lämna en del som varit med hela mitt vuxna liv. Och inte prata om alla kollegor som gör att dagarna går runt. Men det är dags och jag är mer än redo!

Så vi kan väl alla hålla tummarna att vädret i sommar blir likande förra årets? Annars är jag ledig två månader med mina barn och att behövs sitta inomhus då vet jag inte om jag överlever…

1 svar på ”Jag har sagt upp mig!”

Lämna en kommentar

Fler inlägg av Emelie