shoppa hos mammasanningar.se

Hur har det gått utan vågen?

Hur har det då gått när jag inte längra har vågen i mitt liv? Det är snart två veckor sedan jag bestämde mig för att slänga vågen. Ni kan läsa mer om det inlägget 

Första dagarna gick bra. Jag hade fokus på att visa vågen att jag inte behövde den och ändå kunde hålla mig till bra val.

Det som sen händer med mig är att jag känner mig duktigt. Jag känner mig som en ”smal” människa och smala människor kan äta vad dem vill.

Jag ljuger inte om jag säger att jag ätit från olika hamburgerställen kanske tre gånger förra veckan. Jag har ätit något gott var kväll och jag har helt spårat.

Jag vägde mig också i helgen. Känslan när jag (tror) har fått i mig gluten och en svullen PMS mage gjorde att jag trodde jag skulle spränga vågen. Ställde mig på vågen och var beredd för domen men nej.

Vågen visade +1,5 och jag är i chock. Troligtvis har jag ändå skött mig rätt bra. Jag blir alltid svullen precis innan tjejveckan och med en uppsvälld glutenmage kändes det helt okej.

När det måndag och jag tänker dra igång det här klassiska ”nu kör vi” . Jag har ingen press på mig själv mer än att jag ska äta bättre än jag gjort förra veckan.

Jag är inne på min 7 av 8 arbetsdagar i rad och jag behöver få i mig bra mat och även börja med matlådor igen. Förra veckan beställdes det mat till butiken från höger till vänster.

Det är lite mer än en månad tills vi ska på semester. Min tanke innan var att vara målviktig när vi åkte iväg. Nu har jag ändrat mitt mål och vill istället vara på min lägstavilkt jag haft innan.

Hade detta varit tidigare har jag mått dåligt och kännt mig värdelös över att inte klarat mitt mål men jag är snäll mot mig själv och har ingen stress.

Hoppas ni också är snälla emot er själva.

Kram!

Bara älskar att ett par jeans som sitter bra ena veckan andra veckan knappt kan knäppas… man måste älska att vara kvinna och att kroppen reagerar innan mens..

2 svar på ”Hur har det gått utan vågen?”

Lämna en kommentar

Fler inlägg av Emelie