shoppa hos mammasanningar.se

Från strawbarry daiquri till slempropp.

Vem är denna halvan av hälsosystrarna då?

Jaha, hur ska jag börja mitt allra fösta inlägg? Kanske med en liten presentation om hur jag hamna här som en av mambassadörerna hos mammasanningar.

Jag är Emelie Möller. Tjugotvååringen som innan en lagfest för fyra år sedan tog ett graviditets test som visade positivt. Jag är hon som bytte ut sökningarna  på google från ”hur blandar man en strawbarry daiquri” till ”vad är en slempropp” . 

Mitt liv tog en vändning som jag inte var beredd på. Jag kom in i den så kallade ”mamma världen” och jag kände mig inte alls hemma i den. När jag då letade efter mammor att följa kan jag inte komma ihåg att det fanns en enda som visade den riktiga sanningen. Där satt jag som ung nybliven mamma och visste inte var som vad på riktigt och vad som var en perfekt stylad instagram bild. Hur skulle jag vet? Jag hade inget och ingen att jämföra med.

På instagram visades perfekta bilder upp och i bloggar beskrevs ett liv jag inte kunde leva upp till. Jag var osäker i min roll och hade inte så många vänner att dela den nya upplevelsen som mamma med. Livet som förälder är ingen dans på rosor, det ska gudarna veta. Så varför inte göra det bästa av det och bjuda på sig själv? Jag VET jag att jag är en bra mamma åt mina två tjejer men vägen dit har varit en berg och dalbana av att känna sig otillräcklig och totalt förvirrad. Ibland kryper känslorna tillbaka men då har jag ett fantastiskt nätverk av mammor att vända mig till som snabbt får mig upp på fötter igen.

När jag såg att mammasanningar sökte ambassadörer var jag tvungen och skicka in och här är jag nu! I min blogg kommer jag bjuda på en osminkad sanning och beskriva mammalivet så rättvist och ärligt som möjligt.

Här finns jag på instagram

Jag har också tillsammans med min lillasyster Emma ett instagram konto som heter Halsosystrarna klicka gärna in och följ oss där! Vi delar med oss av recept och hur vi tillsammans försöker få en hälsosammare livsstil. Inte det lättaste att få till träning och veckohandlingar med småbarn och jag försöker ge en ärlig bild av vardagen även där.

Nu är jag så taggad på att dra igång! Jag har vetat ett tag att jag är en av mambassadörerna men inte kunnat berätta. Att hålla hemlisar är inte en av mina starka sidor och jag är en av dem som tänker efter jag pratat. Men jag lär så länge jag lever!

Här är mina två små tjejer. Ellen som är 1,5 år och Penny som är 3,5 år. Det är alltså dessa två som får mig att vilja dra av mig allt hår. Det är också dem som har mig lindade runt deras små lillfingrar.


Lämna en kommentar

Fler inlägg av Emelie