shoppa hos mammasanningar.se

En jobbig vecka..

Det känns ibland som det ända jag gör är att gnälla. Men om jag inte kan göra det här så vart ska jag då få ur mig allt gnäll?

Veckan började med att vår lilla Ellen knäckte goden om hur man hivar sig över spjälsängen. Ungen som alltid varit lätt och natta genom att ge välling och sen säga godnatt har nu vänt helt.. Kvällarna har blivit långa och våra kvälls rutiner är helt ur balans. Våra tjejer brukar somna vid senast 19.30 men nu är dem uppe och snuddar på 22-22.30.

Det bästa hade varit att lägga sig hos henne men vi har en storasyster också. Eftersom vi bara är en förälder hemma vid nattning på vardagarna blir det svårt.

Jag har nog haft en släng av en mini influensa. I tisdagskväll blev jag akut illamående och svullen i överdelen av magen under natten kräktes jag men kände mig ändå inte kräksjuk. Illamåendet släppte inte och på morgonen på jobb ringde jag kry.se då alla symtom tydde på magkatarr enligt min kollega, haha. Läkaren ställde frågor och jag berätta att jag inte alls var sugen på kaffe, mådde illa precis som vid min andra graviditet och att jag inte hade någon aptit. ” Det finns ingen risk du är gravid” …… Eh, ja, nä. Eller jag har spiral?! Men när jag tänker efter så stämmer alla symtom in utan själva svullnaden.

Jag åkte hem från jobb och köpte faktiskt ett gravtest. Att vara gravid nu är inte nummer ett på min to-do så det var med andan i halsen jag tog testet. Ingen graviditet här inte och efter några timmar kom också mensen som ett brev på posten.

Vi tappar så sjukt mycket följare…

Ja just nu har vi nog tappat upp mot 200 följare dem senaste veckorna. Vi har ju svirat om inriktningen liten på kontot ( @halsosystrarna på instagram) och är numera mer familj/ vardagsliv inriktad. Det känns såklart jobbigt att något vi byggt upp så länge ”faller” men vi tror på den nya nischen på kontot och hoppas flera hittar till oss efterhand.

Ja veckan har varit lite tuff. Jag börjar också tänka på vad som händer om jag inte kommer in på skolan.. En riktig bajs vecka bara.

Nu hoppas jag det vänder och helgen med sol ska bli lovely.

Kram på er!

En promenad för att försöka få Ellen att somna i tid. Vakande såklart när jag skulle lägga över henne och körde sedan på till 23…. Vad gör man? Hjälp!

Lämna en kommentar

Fler inlägg av Emelie