shoppa hos mammasanningar.se

Plötsligt hade det gått 250 år

”Vad ska jag skriva om?” ”Mitt liv är ju fan sjukt ointressant” ”Ingen kommer ens läsa”

Dom tankarna snurrade runt i huvudet i ett par dagar efter jag fått reda på att jag skulle få bli mammasanningar-ambassadör. Jag liksom. Jag som aldrig är med om något speciellt, det händer väl inget kul i mitt liv? Men sen slog det mig att det visst händer en massa grejer! ibland så mycket att jag knappt hänger med.

Jag träffade min sambo Marcus och vi blev dökära. Vi åt glass varje dag och drack kaffe som att det inte fanns någon morgondag (eller missfärgade tänder). Vi åkte på retreat, åt goda middagar och gjorde oss fina för varandra. Vi flyttade in i hans toklilla lägenhet och bodde där i en kvart ungefär innan vi hittade vårt (mest mitt) drömhus. Plötsligt hade det gått 250 år och jag var sambo, hade hus på landet och var bonusmamma till två fantastiska ungar! Jag tänkte länge att nu har jag allt jag någonsin kan drömma om.

Sen kom det där plusset som vände hela världen upp och ner. Det där plusset ingen utav oss var beredda på och som kom i samma veva som jag fick ett skitjobbigt tumörbesked som jag kommer dela med mig mer utav senare. September 2018 kom. Louie gjorde entré, våran familj blev komplett och jag har aldrig varit lyckligare!

Det ska bli så roligt att dela med mig utav våran vardag här och jag hoppas verkligen att ni kommer gilla min blogg.

Hej så länge!

Lämna en kommentar

Fler inlägg av Evelina