shoppa hos mammasanningar.se

Lantis eller stadsbo?


Gud så svårt jag tycker det här är. Att komma på saker att blogga om. Vad är roligt för er att läsa liksom? Livet bjuder ju inte alltid på massa roligheter och vardagen är ju faktiskt det jag ska vara öppen om i den här bloggen hade jag ju bestämt. Ge mig lite tid! Jag kommer snart igång, jag har lite skrivkramp bara. 

Helgen bjöd på värsta hemmamyset med gäster, rödvin och så mycket god mat. Jag är inne i en period där jag tycker matlagning är så roligt. Iallafall varannan vecka när man kan laga lite mer vuxna smaker som bonusbarnen annars bara rynkar på näsan åt.

Löjromspizza med creme fraiche, rödlök, västerbottenost och polanco caviar.


Ryggbiff och Gws röda!

Veckan började bra med ett tungt pass på gymmet. Träningsvärk sen igår och värre lär det bli imorgon. Men, ska jag fortsätta äta och dricka så där mycket gott på helgerna så lär jag fan lägga i högsta växeln på gymmet i veckorna!

Nu sitter jag i soffan och funderar. Vi bor ju verkligen så fint i vårat hus ute på landet. Vi har en stor tomt, ganska nära till vatten, trädgårdsland och växthus. Vi trivs så himla bra! På sommarhalvåret…. Faktum är att ungefär 8 månader om året så suger det att bo här. Det är mörkt, dåliga vägar, halt på vintern och kallt så inåt helvete! Vi måste elda för värme och varmvatten och med det gamla systemet vi har lägger vi flera tusen varje månad på att köpa ved.

Den senaste tiden har jag verkligen börjat längta tillbaka till stan. Jag saknar pulsen, oljudet och att kunna duscha så länge man vill utan att varmvattnet tar slut. Inte för att man någonsin typ har tid för en så lång dusch men iallafall! Jag saknar möjligheten.

Det är också ett evigt bilåkande för oss. Barnen börjar bli stora och ska köras till och från kompisar och aktiviteter var och varannan dag. Vi har dessutom ännu en familjemedlem som är familjehemsplacerad hos oss, en tonårskille. Vi spenderar mycket tid i bilen om man säger så. Frågan är ju om det är värt att bo på ett ställe där man bara trivs ca. 4 månader om året eller om man ska leta sig in mot stan igen. Då behöver vi bara hitta en lägenhet som är tillräckligt stor för oss alla. Finns det ens? Vi Fyller ju ut 7 rum och kök här i huset. Kommer inte bli skitkul att flytta om vi bestämmer oss för det. Flyttar vi så kommer vi garanterat använda oss av en flyttfirma.

Men det är så vackert här!
På den tiden jag var blond och vi hade två getter som husdjur! Hitta en Veterinärklinik när dig.

1 svar på ”Lantis eller stadsbo?”

  1. Åååh jag hööör dig! Jag har exakt samma funderingar. Nu hade vi möjlighet att köpa ett hus som har lite av båda. Men jag känner ibland att jag vill ännu längre ut på landet. Men för barnens och vinterns skull är det väldigt smidigt här. Så svårt!

    Svara

Lämna en kommentar

Fler inlägg av Evelina