shoppa hos mammasanningar.se

Kaffeshots

Dricka latte ur fina glas på café, läsa några böcker och kanske plugga lite. Ha ett fint städat hem och umgås med andra mammor.

Det är bara några saker jag trodde eller önskade att jag skulle göra under min föräldrarledighet men än så länge har jag typ bockat av noll saker på den listan.

Jag lever i ett konstant ostädat, kaos och shottar kaffekopp efter kaffekopp utan vidare resultat. Kan man bli imun mot koffein tro?

”Vad mysigt att vara hemma”

”Trivs du med att vara ledig?”

”Passa på att njuta ordentligt nu!”

Alltså jag vill påstå att jag har gjort ett gäng hundår. Haft många jobb och alltid haft bollar i luften. Jobbat kvällar, helger, röda dagar och bara krigat på liksom. Men det här…. Att vara hemma med barn är det svåraste jobb jag har haft och jag har aldrig varit så utmattad som nu.

Jag älskar såklart att spendera tid med min Louie och dom flesta stunderna är ju helt fantastiska. MEN jävlar vad han är påfrestande ibland och det känns ofta jobbigt att inte hinna göra saker som jag skulle vilja få gjort. Jag antar att tvätthögen får växa till sig i några år till.

En sak är iallafall säker, det är att jag trots allt inte skulle byta det här mot nåt annat i hela världen. Att vara mamma må vara den svåraste utmaningen jag ställts inför men det är också det finaste, häftigaste och mest underbara jag varit med om.

1 svar på ”Kaffeshots”

Lämna en kommentar

Fler inlägg av Evelina