shoppa hos mammasanningar.se

Hoppas att ni har haft en fantastisk påsk!

Hej mina fina! Jag hoppas ni har haft en fantastisk påsk. 

Vi har väl inte gjort så mycket annat än att ätit känns det som, som sig bör under påskhelgen tydligen. Jag har inte tränat nånting heller, och inte bloggat. Konstigt det där att när jag har som mest tid så får jag som minst gjort. Hemmet har sett ut som ett bombnedslag i över en vecka och tvätthögen bara växer och växer. Det är till och med stökigt i kylskåpet och i skafferiet. Ni vet när ingenting står där det ska stå och allt bara är rörigt liksom. Jag hatar det. Det gör mig så stressad och att jag drar ut på allt det här gör mig egentligen bara änu mer stressad. Önskar så att jag kunde knäppa med fingrarna och få allting gjort men det är ju tydligen för mycket begärt.

Jag har iallafall laddat mentalt hela dagen för att imorgon ta tag i tvättstuge-kaoset. 

Wish me luck!

Barnen har haft påsklov! Underbara lov. Minns ni känslan? Att inte ägna en tanke åt skolan på en hel vecka, och veta att efter påsklovet är det inte långt kvar till sommarlovet. Det är nästan så jag önskar att jag gick på högstadiet igen bara för att få känna den där känslan men sen slår det mig vilka jävla skitår det var och jag slickar hellre på elstängsel i tre år än går om högstadiet.

18åringen har iallafall varit iväg på äventyr och inte varit hemma på hela lovet, dom två mellersta barnen har varit hos sin mamma så jag, Marcus och Louie har varit helt själva. Det har verkligen varit så tomt i hela huset så det är skönt att ordningen är återställd igen nu och alla är samlade.

Vädret har ju varit helt outstanding hela påsken så jag och grannen fångade upp kvällssolen på trappen i fredags. Så himla mysigt! Vi firade hennes hunds ettårsdag lite i efterskott. (Vi tar alla tillfällen vi får att dricka bubbel och ja, man firar ju alltid sina husdjurs födelsedagar.) Att klara av att klippa klor på hund som inte vill är värt att fira det också!Lämna en kommentar

Fler inlägg av Evelina