shoppa hos mammasanningar.se

Barnskrik, en bränd pizza och ett försök till egentid.

Herre gud vad den här veckan har sprungit iväg. Det var ju nyss måndag. Jag fattar ingenting i den här småbarnsbubblan. Allt går fort. Allt! Mitt hår växer till och med snabbt vilket leder till att min snygga, sjukt moderna page har blivit till en mindre charmig, omodern hockeyfrilla när håret liksom lägger sig längs axlarna. Två veckor kvar till frisörtiden. Kämpa. Du klarar det!

Min bebis fyller snart sju månader. I snart sju månader har jag fått vara mamma. Det viktigaste uppdraget jag fått i livet är att ta hand om och älska honom högre än allt annat. Och visst gör man väl det? Älskar sina barn över allt annat. Men jag skulle ljuga om jag sa att alla dagar är härligt fridfulla.

Louie har sovit riktigt kasst nu i en period med ca. 711 uppvak per natt. Detta resulterar i ett riktigt tjurigt och icke utvilat barn på dagarna. Idag har varit en sån dag där allt jag gjort verkar vara fel. Bara gnäll hela dagen och han skrek sig hes när han inte fick fortsätta dra i mitt hår. (Jag jämför ibland mitt barn med Stewie Griffin från family guy som är ganska ondskefull)

Iallafall! Idag var Marcus iväg med 7åringen och hans två bästisar på killkväll. Dom bowlade och åt mat på stan. 9åringen följde med en kompis efter skolan och jag såg verkligen fram emot att lägga Louie tidigt och få lite välplanerad egentid en stund innan familjen kom hem. Ni kan ju gissa hur det gick….

Jag slängde ihop en pizza och skickade in den i ugnen, gick in och nattade ungen som på sin höjd brukar ta 10 minuter. Nu tog det 45. Jag såg ”min” tid flyga iväg och serien jag hade tänkt börja titta på verkade vara väldigt långt borta.

Till slut så somnade han! Jag pustade ut, öppnade dörren och gick mot köket. Jag möts av röklukt i hela huset och en svart pizza i ugnen. Underbart.

Det är ju tur att han är söt!


Trevlig helg på er!

1 svar på ”Barnskrik, en bränd pizza och ett försök till egentid.”

Lämna en kommentar

Fler inlägg av Evelina