shoppa hos mammasanningar.se

Varför känner vi så?

En fundering vi har är varför mammor ofta känner sig så dåliga och otillräckliga? Varför kan vi inte bara känna att det vi gör är tillräckligt?

Vi är så tacksamma för alla fina kommentarer vi får om vårat konto! Då känner vi verkligen att vi gör något rätt, där andra föräldrar får känna igen sig. Och framförallt få känna att de inte är ensamma! För vi tycker också om fina konton med fina bilder, men vi tror på balans i livet. Föräldrar behöver också se att andra inte alltid hinner med både hem, barn, jobb och familj. Det är faktiskt mycket att hinna med på en dag. Så lägg på sömnbrist och trotsiga barn på det.

Vi vill även hylla alla fantastiska mammor eller pappor som även är ensamstående på det. Klappa er på axeln varje dag och beröm er själva, för wow vilken styrka ni har!

Psykisk ohälsa

Vi vill öka medvetenhet kring psykisk ohälsa under graviditet, efter förlossning osv. Allt är inte ett rosa fluff för alla hela tiden. Vi behöver dela med oss av erfarenheter kring detta och stärka varandra.

Vi måste sluta momshamea och stötta istället. Det är väldigt ofta andra vet bättre vad ens eget barn behöver? Eller många svärmödrar som ska lägga sig i och ge råd som gällde för 20-40 år sen.. Utifrån vår frågestund på insta var det många av er som någon gång tröttnat på svärmors råd. Nej hörrni, du vet bäst vad ditt eget barn behöver och ALLA barn är olika!

Du är den bästa mamman och du gör ditt bästa!

Kommentera gärna det värsta rådet du fått!

Kram från oss

Lämna en kommentar

Fler inlägg av En Förälders Bekännelser